Најновије

„Љубавно писмо“: Нови роман Лусинде Рајли, ауторке серијала "Седам сестара" у књижарама од 2. марта!

Од ауторке бестселер серијала „Седам сестара“ стиже нам још једна очаравајућа прича о тајнама и заборављеној прошлости.

Фото: Kit Riley

Сер Џејмс Харисон, један од највећих глумаца своје генерације, преминуо је у деведесет петој години живота и оставио не само ожалошћену породицу већ и шокантну, разорну тајну која може да уздрма енглеско друштво до сржи.

Џоани Хаслам, амбициозној младој новинарки, додељен је задатак да напише чланак о сер Џејмсовој сахрани. Испраћају присуствују многе светски познате личности. Али под плаштом гламура, Џоана открива мрачну причу о писму сер Џејмса Харисона чији је садржај очајнички скриван дуже од седамдесет година. Кад је проникла кроз копрену лажи, схватила је да постоји и друга страна која покушава да је спречи да открије истину. И да не преза ни од чега да дође до писма пре ње.

Књиге Лусинде Рајли преведене су на преко тридесет језика и продате у више од 15 милиона примерака широм света. Сандеј тајмс и Њујорк тајмс прогласили су њене романе за бестселере.

Роман „Љубавно писмо“ Лусинде Рајли у продаји је од уторка 2. марта у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари , delfi.rs као и на сајту laguna.rs.

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА