Најновије

И СУНЂЕРБОБ ЗАБРАЊЕН! Две епизоде на леду, једна превише подсећа на ковид мере! (ВИДЕО)

Две старе епизоде чувеног Сунђербоба Коцкалонеа су повучене с приказивања на америчким телевизијама и више се не могу купити на стиму или преко Амазона, јавља ИГН Њуз. Разлог је што њихов садржај може забринути гледаоце или им наметнути непријатна осећања.

Сунђербоб у епизоди са рачјим грипом (фото: Јутјуб)

Реч је о епизодама Кеба Краба у карантину (Kwarantined Krab) и Средовечна Краба (Mid-Life Crustacean). Прва је скинута са програма због превише сличности са актуелном ситуацијом, будући да у овој епизоди здравствени иснпектор затвара Кеба Крабин локал у карантин (заједно са свим гостима) јер открива да унутра има заражених од рачјег грипа.

Друга епизода је, међутим, забрањена због нечег што би могло да подсећа на ласцивни садржај. У њој Сунђер Боб и Патрик желе да Кеба Крабу поново уведу у расположење као да је опет млад, па иду у излазак с њим. У једном тренутку епизоде, њих тројица упадају у кућу једне жене како би јој узели гаћице, што је оцењено као непожељан садржај за децу.

Ове вести долазе после низа садржаја и цртаних филмова које су скинуте са Дизнијевог програма, али и вести да је Пепе ле Твор уклоњен из новог цртаћа Свемирски баскет.

Да ли се у овоме иде предалеко, одлучите сами.

Огласио се Синод СПЦ о геј браковима, опширније ОВДЕ.

Извор: redportal.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА