Најновије

ПЕТ РАЗЛОГА ЗАШТО ЖЕНЕ ВАРАЈУ! Да ли препознајете сличне проблеме у вашој вези?

Познато је да мушкарци варају као и због којих разлога то раде. Међутим, често недостају одговори на питања колико често и због чега варају даме.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

И жене варају. Мушкарци се додуше чешће одлучују на тако нешто али није занемарљив ни број жена које љубавну превару приређују свом партнеру. Саветник за љубавне проблеме, Рене Ли, вршио је студију и дошао до пет најчешћих разлога због којих припаднице лепшег пола упадају у мрежу прељубе.

Промена

Промене, најчешће оне негативне, изазивају разне емоције и терају људе да се питају где су и како ће даље. Оне остављају видљиве трагове на жене, а њихови партнери понекад нема разумевања за њих јер је заокупљен својим проблемима. Из тог разлога се јавља жеља за неким ко ће их усмерити на нешто другачије и позитивније.

Недостатак пажње

Многе жене се у дугим везама, након одређеног периода, не осећају довољно пожељно. Ово се управо дешава због недостатка похвала и пажње од стране партнера. Женама су јако битне похвале, комплименти и јасни знакови да су примећене. А ако тога нема код куће, депресију и фрустрацију лечиће се на некој другој адреси.

Осећај да је готово

Овај осећај ствара велику празнину коју жена ублажава тако што проводи време са неким другим. Често се дешава да на тај начин намерно искушавају себе јер желе да знају шта осећају и колико им је заправо стало до партнера.

Нема више забаве

Ако смех постане фактор који недостаје у вези, жена ће га потражити међу другим људима, којима осмех не недостаје. То могу бити колеге, пријатељи, али врло често и други мушкарци.

Досада у кревету

Нису мушкарци једини који воле новитете у спаваћој соби. Жене такође жуде за сексуалним променама јер им је битно да се осећају пожељно. Жене често знају да упоређују свој сексуални живот са књижевним хитовима као што је “Педесет нијанси сиве” или са еротским сценама у филмовима, након чега стварају веровање да може много боље и много дивљије него што је то у њиховом кревету. Управо због тога разлоге узбуђења траже негде другде.

На чега можете знати да ли сте лоши у кревету прочитајте ОВДЕ.

Извор: besnopile.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА