Најновије

Ближи се катастрофа: Хазин објаснио како да се уштеди новац током колапса долара

Амерички долар је у стању да изгуби свој статус међународне валуте у блиској будућности, као и да изгуби своје некадашње позиције у глобалном финансијском систему. До овог закључка дошао је познати руски економиста Михаил Хазин. Уживо на радио преносу „Говори Москва“ детаљно је говорио о скором почетку нове економске кризе, а такође је објаснио како да уштедите свој новац током колапса долара.

Михаил Хазин је скренуо пажњу на чињеницу да догађаји који се одвијају на међународној арени указују на скоро приближавање озбиљне економске катастрофе. Реч је о великој финансијској кризи, која ће бити права пресуда за америчку економију и долар.

„Тренутно стање у свету је такво да катастрофа може да избије у сваком тренутку. Конкретно, америчко финансијско тржиште је већ спремно за колапс. Колапс би могла да изазове природна катастрофа, нова пандемија, рат или нека друга врста шока“, објаснио је стручњак.

Економиста је изразио уверење да ће амерички долар изгубити своје некадашње позиције, као и да ће изгубити своју финансијску привлачност.

Пад међународне резервне валуте довешће до других непредвидивих последица. Међутим, можете уштедети свој новац током колапса америчке валуте улагањем у злато. Ова имовина је поуздана инвестиција која ће вам омогућити да одржите и повећате своје резерве.

ПАКАО НА ДЊЕПРУ: Овако је изгледао неуспели Украјински десант на Нову Каховку - нису имали шансе (ВИДЕО)

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА