Најновије

НОВАКУ ПРЕТИ 5 ГОДИНА ЗАТВОРА! Нови детаљи, Аустралијанци проширили истрагу против Ђоковића!

Сага око Новака Ђоковића се наставља, а првом тенсиеру света прети затвор од пет година.

Ђоковић је у саопштењу објаснио када је добио позитиван тест на корона вирус и ко је погрешно попунио пријаву за визу. После нових информација министар за имиграције Алекс Хок још увек није донео одлуку о томе да ли ће Србину укинути визу и депортовати га из земље. 

Нема краја лошим вестима. Како медији у Аустралији после нових информација Министарство унутрашњих послова проширило је истрагу против Новака Ђоковића. Наводно би према аустралијском закону могла да му прети казна затвора од пет година!

Како преноси портали "Тхе Аге" и "Сиднеј Морнинг Хералд", истрага против Ђоковића се шири због кршење услова изолације у Србији, као и нетачне тврдње у обрасцу за пријаву путовања и недоследности у датуму његовог теста на корорну. 

Одвојено од тога, министар Алекс Хок разматра да ли да Ђоковићу укине визу на основу тога да ли је претходна инфекција корона вирусом у последњих шест месеци валидно изузеће за невакцинисање. Међутим, сада би могао да Новаку укине визу на основу карактера.

Подсећамо, Новак је у објави на Инстаграму признао грешку што је дао интервју за "Л'Екип" иако је имао корону. Такође, потврдио је да је позитиван тест на корону добио у ноћи 17. децембра. Аустралијанци наводе да је и то озбиљан проблем.

- У изјави под заклетвом, Ђоковић је рекао да је тестиран и дијагностификован 16. децембра. Министарство унутрашњих послова сада испитује ову недоследност, односно непоклапање информација. Казна за давање лажних доказа према Закону о злочинима је казна затвора од пет година - пише  "Ди Ејџ“.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА