Најновије

СРПСКА ШЛЈИВОВИЦА СЕ ПОЈАВИЛА У БРИТАНСКОМ КВИЗУ: Питали Енглеза од ког се воћа прави, а његов одговор постао ВИРАЛАН! (ВИДЕО)

Ракија од шљиве, односно шљивовица већ годинама је заштитни знак свих српских прослава, али и бренд наше земље.

О томе колико је ово пиће постало познато у свету, говори чињеница да се традиционална српска шљивовица нашла у питањима у британској верзији квиза "Желите ли да постанете милионер".

Наиме, међу питањима нашло се и "Који је главни састојак бренда шљивовица", док су међу понуђеним одговорима били трешња, кајсија, поморанџа и шљива.

Занимљив део видеа почео је онда када учесник квиза није био сигуран које је воће у питању, па се одлучио за помоћ пријатеља, односно своје мајке. Чим ју је позвао и прочитао питање, мајка је без размишљања одговорила "Шљива, шљива, одговор је шљива", а када ју је син питао колико је сигурна, одговорила је "Сто посто".

Убедљиве речи мајке и њено добро познавање састојка традиционалног алкохолног пића које долази из Србије навели су на смех све у студију, па и самог водитеља и учесника квиза који је добро знао кога да позове, те се одлучио за одговор који му је мајка рекла, и наравно, погодио, те освојио 125.000 фунти.

Делић квиза посебно је запао за око корисницима Твитера који су одушевљени, како питањем, тако и мајком учесника, која је, како су писали испод објаве на поменутој друштвеној мрежи "очигледно долазила у Србију".

Поред овог, ту су се нашли и други коментари на овај твит који су гласили "Мајка зна знање", "Једна је мајка", док је свакако било и оних смешних као што су "Овакву сигурност одогова добијеш бар после једне литре ракије, као и један на енглеском "125.000 у џеп и wхо плумс yоу?" (125.000 у џеп и ко те шљиви).

Извор:Kurir.rs
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА