Најновије

"ТО ЈЕ ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУЦИЈА! НЕДОПУСТИВО!": Медојевић загрмео због Кривокапићеве одлуке!

Председник Покрета за промјене (ПзП) и један од лидера владајућег ДФ-а Небојша Медојевић поручио је данас да је тражење савезника у ДПС-у Мила Ђукановића за смену министра Владимира Лепосавића, како је навео, "политичка проституција"

Небојша Медојевић. (Фото: Јутјуб)

"Ова влада је од оснивања резервна влада ДПС и има два циља - сацувати ДПС и уништити ДФ. Влада је плод противприродног политичког блуда власника Вијести и неких свештеника МЦП који су предложили Кривокапића за премијера и уценили ДФ", написао је Медојевић на свом фејсбук профилу.

Када, како каже, разјаснимо улогу амбасадора САД за верске слободе Сема Браунбека и агента Стевана Симијановића у формирању ове "Франкештајн владе", биће ствари јасније.

"Власници Вијести већ више година раде са Душком Марковићем и Милицом Пејановић Ђуришић на њиховом изласку из ДПС и формирању нове странке, која би онда ушла у политички савез са тзв. грађанистима из УРЕ, Демократа, СДП, СД, партијама мањина", пише Медојевић.

Указује да излазак Марковића из ДПС-а не иде тако лако јер и Ђукановић има на тоне компромитујућег материјала за бившег премијера, а у вези, како тврди, шверца цигарета. "Ако ДПС гласа за смену Лепосавића, и за избор новог министра правде, то ће значити прекомпозицију већине и влада губи свој легитимитет", навео је Медојевић, који је најавио да ни ПзП посланици неће гласати за смену министра правде.

То би, каже Медојевић, био својеврсни државни удар и ДФ би морао да има спреман јасан и оштар одговор.

" Ми морамо заштити изборну вољу грађана који су гласали за демонтажу комунистичко-лоповског режима Ђукановића", пише Медојевић.

Неодрзива је, указује, влада која има једну већину за избор владе и министара, а другу већину за разресење и избор новог министра правде.

То је, истиче, "политицка проституција".

Ни брат ни кумови, на документу је Вучићев потпис! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА