Најновије

ОБРАДОВИЋ: Изневерили смо грађане на протестима

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић је рекао јуче у Лесковцу да су опозициони лидери одговорни што је Српска напредна странка и даље на власти.

Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Изневерили смо грађане на протестима, не можемо да се договоримо о заједничком тиму и платформи за дијалог са влашћу, што нам не служи на част, рекао је Обрадовић.

Није питање само кад ће дијалог почети, него кад ће бити завршен и да ли ћемо имати бар шест до девет месеци за нормалне услове и колико-толико поштене и слободне изборе, предочио је он.

Обрадовић тврди да је бојкот имао смисла јер је показао бесмисао парламента, натерао власт да одмах скрати мандат Скупштине и Владе на годину дана, али да се сада мора ићи корак даље.

Он је најавио две породичне шетње и протесте који ће бити одржани у мају.

Та шетња и протест ће почети прво у Лесковцу 8. маја и биће увертира за велики догађај који спремамо за 15. мај, на Светски дан породице, испред Дома Народне скупштине, најавио је Обрадовић.

Према његовим речима, Двери се противе законима о истополним заједницама, родној равноправности и забрани дискриминације, јер су антиуставни, антихришћански и антипородични.

Делегација Двери је посетила и Грделицу, где је положила венац на споменик жртвама страдалим у ракетирању путничког воза 1999. године.

Слоба нудио Легији 5 милиона марака да пређе на његову страну. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА