Најновије

ПУТИНУ ПУКАО ФИЛМ, АМЕРИМА ДАО РОК ДО ИЛИНДАНА: Ликвидирајте ракете средњег и кратког домета или ће бити последица!

САД имају рок до 2. августа (Илиндана) да се врате имплементацији Споразума о ликвидацији ракета средњег и кратког домета и да се консултују са стручњацима у циљу укидања могућих узајамних потраживања са Русијом, изјавио је шеф комитета Савета Федерације за међународне послове Константин Косачов.

Путин и Трамп (Фото: kremlin.ru)

- Има времена до 2. августа. То је шестомесечни рок, рачунајући од тренутка када су Американци објавили да ће се повући из споразума. Али то време може бити искоришћено само да се америчка позиција преокрене на супротну страну, а то је да се сачува споразум путем додатних стручних консултација у циљу укидања међусобних потраживања - истакао је Косачов.

Сенатор је истакао да до „одбрамбених мера" као одговор НАТО-у неће доћи све док САД не буду распоређивале нове системе са ракетама средњег и кратког домета, које су тренутно забрањене споразумом.

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг потврдио је да ће Алијанса одговорити координираним "одбрамбеним" мерама у случају раскида Споразума о ракетама. Столтенберг сматра да још има времена да се сачува споразум.

Народ изашао на улицу и исказао подршку Мадуру! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА