Најновије

"НЕ ВИДИМ ЗАШТО ГА СРБИ НАПАДАЈУ" Доктор Несторовић открива да је Ђоковић на Косову чинио велика дела

Етаблирани пулмолог Бранимир Несторовић је истакао велике донације најбољег српског спортисте у борби против корона вируса.

Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

"Он је узоран спортиста, који се увек труди да помогне. Знате ли колико кошта да се појави застава у програму? То је реклама. Мислим да секунд кошта милион долара. Он је узоран човек који увек помаже и сада је помогао, не само нама, него и другима. И не хвали се тиме. Сва санитетска кола на Косову су донација Новака Ђоковића. Даје, не тражи публицитет. Није од оних који да нешто, па се слика до бесвести. Нормалан је дечко, лепо васпитан. Позитиван лик, не видим разлога да га Срби нападају", казао је за Информер.рс Несторовић.

Срби не могу да му опросте што не једе месо и ћевапе.

"Није проблем месо и ћевапи, тежак период је иза њега, био је повређен, сам је себе тражио. Када се нашао, њега више нико не може да победи. Када је испливао из те кризе. Он је сад ментално чврст када почне поново да се игра нека је Бог упомоћ његовим ривалима. Он је непобедива машина, он ће сигурно бити најуспешнији, већ сада је, али нека освоји још тих неколико гренд слемова."

Новак је открио да не једе 16 сати, што је зачудило јавност. Несторовић је објаснио зашто такав начин исхране одговара првом тенисеру света.

"Њему не требају протеини, не требају му мишићи, који траже шећер и доста беланчевина. За мишићну издржљивост која је њему потребна таква врста дијете је идеална", објаснио је Несторовић.

Погледајте како специјалци наоружани до зуба улазе у мигрантске кампове! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА