Најновије

РУСИЈА ИМА НАОРУЖАЊЕ БЕЗ ПРЕМЦА: Путин открио главни адут војне силе! (ВИДЕО)

Руски поредседник Владимир Путин наложио је данас Министарству одбране да се постара да оружане снаге ни у чему не буду инфериорније од других армија у најразвијенијим земаљама, али и истакао да Русија има наоружање без премца у свету, пре свега када је реч о хиперсоничном оружју.

Владимир Путин/Панцир С. (Фото: mil.ru/pravda.rs)

- Уколико не каскамо за другима, нећемо морати ништа ни да тражимо од њих. Хтео бих да вас замолим да се посветите том послу који уопште није рутински, иако и у војсци постоји рутина. Али, рутина не би смела да вам замути ширу слику. Успеси које смо постигли током претходних година ни на који начин не значе да смемо да се зауставимо - поручио је руски председник.

Нагласио је да је главни задатак Министарства одбране да одбрамбени ситем земље одржава у одговарајућем стању, пренео ТАС.

- Од суштинског је значаја да стално имамо на уму да наука и инжињерство напредују великом брзином. Важно је да не превидимо нешто, да помно пратимо какве се могућности отварају у процесу развитка који је пред нама. Не смемо подлећи самозадовољству. Ипак, ми кажемо, и ја то кажем с поносом - имамо наоружање без премца у свету, пре свега када је реч о хиперсоничном оружју - закључио је руски председник Владимир Путин. 

Ко управља руским банкама? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА