Најновије

ПУТИН СЕ НИЈЕ ВАКЦИНИСАО ПРОТИВ КОРОНЕ: Руски председник открио шта чека, и какве реакције је имала његова ћерка после цепљења!

У Русији је од јануара 2021. година почела масовна вакцинација грађана против вируса корона, при чему и заинтересовани странци који се налазе у Русији могу да приме вакцину Спутњик Ве. Ипак, председник Владимир Путин још је није примио.

Владимир Путин. (Фото: ria.ru)

У фебруару 2021. године Путин се сусрео са директорима руских медија и током разговора са њима саопштио да још није примио Спутњик Ве, јер му према његовом програму вакцинације предстоји вакцинисање од других болести, као што су грип и пнеумококе.

„Нећу да се глупирам и зато то нећу учинити специјално пред камерама, али ћу сигурно примити нашу вакцину коју сматрам најбољом на свету по свим показатељима (мислећи на Спутњик Ве – уред)“, рекао је руски председник, а пренео „Коммерсант“.

У најскорије време Путин планира да се посаветује са лекарима који треба да му кажу када би било најбоље да прими вакцину против вируса корона. Председник претпоставља да ће то бити крајем лета или почетком јесени 2021. године, у време када има планирана службена путовања.

11. августа 2020. године Путин је саопштио да је регистрована прва вакцина на свету против инфекције Цовид-19 „Спутњик Ве“. Према његовим речима, једна од његових ћерки је учествовала у испитивању вакцине и примила обе дозе. После прве дозе температура јој се подигла до 38 степени, а наредног дана је била нешто виша од 37.

„То је све, после друге дозе, друге вакцине, температура јој се такође мало подигла, а затим се све нормализовало, добро се осећа, а показатељи антитела су високи“, рекао је руски председник у августу прошле године.

Џихадисти више неће смети ни да приђу граници са Сиријом! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА