Најновије

ЖЕНЕ ОТВРОЛИЛЕ ДУШУ: С којим типом мушкараца је вођење љубави најбоље, и шта гарантује жесток врхунац

Док се свађају они који сматрају да је за добар секс битна техника, и друга страна која је опседнута величином мушког пениса, истина је да и једни и други… греше.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Уосталом, све што треба је да питате жене.

Анкета у којој су учествовале 103 “сингл” даме, показала је да је женама у сексу најважнија мушка особина: смисао за хумор.

Мушкарци који су оцењени као духовити, односно знају да се нашале и воде занимљиве разговоре, су изгласани за најбоље љубавнике.

А колико је хумор битна особина, најбоље показује податак да су даме изјавиле да су шаљиви, креативни и емоционално “топли” мушкарци женама чешће пружали оргазме, као и да су са њима врхунци – најбољи.

То има и сасвим логично објашњење: весео карактер код мушкарца и добро расположење су битне одреднице орагазама који се највише памте. То сугерише да хумор води до блискости која женама омогућава да искусе интимност на много вишем нивоу.

“Наше истраживање је показалао да су женски врхунци много више зависили од особина које потенцијално представљају улагање и пажљивост (верност, емоционална топлина и духовитост), него од класичних одлика као што су гени и мужевна грађа”, наводе аутори студије.

Најбоља сексуална искуства жене су имале са мушкарцима који су имали позитивне карактерне особине.

Тајна жестоког оргазма се крије у овим мушким особинама – духовитост, креативност, верност, топлина и леп мирис, и најважније, мушкарци са овим особинама су се више од осталих трудили да своју партнерку доведу до врхунца.

Наравно, треба бити и свестан одређених ограничења у овој студији, а то истичу и истраживачи: Наиме, тешко проценити која особина изгледа заиста највише доприноси оргазму.

На пример, хумор и креативност могу само да повећају осећај привлачности, а самим тим, повећава се и вероватноћа оргазма.

Нормално, не треба занемарити ни физичке карактерситике јаћег пола, и поједина истраживања су показала да су женама веома важне две мушке особине: широка рамена и самопоуздање…

Како живот без секса утиче на жене, а како на мушкарце прочитајте ОВДЕ.

Извор: Objektiv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА