Најновије

ШТА ЋЕ БИТИ СА ТРАМПОВИМ НАЛОГОМ? У среду се доноси важна одлука!

Надзорни одбор "Фејсбука" је саопштио да ће у среду донети дуго очекивану одлуку о судбини налогâ бившег председника САД Доналда Трампа на друштвеним мрежама те компаније.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

Наведено је да је "Фејсбуков" одбор примио више од 9.000 јавних одговора који се тичу суспензије налога Доналда Трампа на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм на неодређено време.

Трампов налог на Фејсбуку суспендован је, након упада демонстранта у зграду Конгреса у Вашингтону 6. јануара, а доношење коначне одлуке је пребачено на надзорни одбор, који је независно тело и може да промени одлуке које се тичу налога на друштвеним мрежама, преноси РТС.

Трамп је са Фејсбука и Инстаграма суспендован на "неодређено време" дан након упада његових присталица у Конгрес, преноси Си-Ен-Ен. Сличне кораке су предузели и Твитер и Јутјуб, због, како су навели, "ризика од подстицања насиља".

- Верујемо да је ризик да дозволимо председнику да настави са коришћењем наших услуга током овог периода једнотавно превелик - навео је тада директор компаније "Фејсбук" Марк Закерберг.

Из компаније "Фејсбук" су још у јануару затражили од надзорног одбора да донесе коначну одлуку о Трамповој суспензији и навели су да је важно да о томе одлучује независно тело.

НАТО разматра улазак Украјине у алијансу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА