Најновије

Верски аналитичар проговорио о Карлеуши: Ово што је урадила на Васкрс је богохуљење (ФОТО)

Јелена Карлеуша не пропушта ниједну прилику за провокацију, којој није одолела чак ни за Васкрс. Певачица, која се декларише као атеиста, поделила је на Инстаграму фотографије празничне декорације у кући, али и своје, на којима је разголићена, док су јој на глави зечје уши.

Карлеуша (Фото: Инстаграм)

Многи су били шокирани овим Карлеушиним поступком, а питан је верски аналитичар Жељко Ињац шта мисли о томе.

– Ту се губе суштина и значај тих празника. То је њена провокација. Она није отворени сатаниста, али је ово стварно безвезе. Комерцијализација верских празника успела је на Западу, а пошто смо ми календарски одвојени од западних хришћана, онда се то толико не одражава на православне. Она, заправо, прати трендове Запада, али то не дотиче људе овде јер и даље гледају на наше празнике као на нешто што је издвојено од остатка западне хришћанске културе – рекао је Ињац.

Јелена је чак на трпези имала јаја са логом бренда ,,Луј Витон“, као и 10 јаја са цирконима и једно са њеним иницијалима, која је, како каже, намерно ставила у картонску кутију за јаја.

– Обична картонска амбалажа је намерна да би нагласила контраст са предивним јајима… Фора, разумете? Нема потребе да правите дразивате на линч, добри моји богобојажљиви верници – написала је певачица, којој је главни актер декорација био зец.

Скаредно

– Зец није никакав симбол Васкрса код нас, покушавају у продавницама да се продају некакви зечеви, али не иде то баш нешто. Људима су и даље та трпеза за Васкрс и црвена кувана јаја симбол, а не некакав зец, али она ту покушава да поентира на празницима. Ово је скаредно, бласфемично (богохулно, прим. аут.) и провокативно – објаснио је Ињац.

Како је Тара пала у несвест после свађе са Ша погледајте ОВДЕ.

Извор: objektiv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА