Најновије

"ЈЕЗИВИ ЏО" СЕ ВРАТИО: Председник Бајден шокирао све када је ученици основне школе рекао да изгледа као да има 19 година! (ВИДЕО)

Амерички председник Џо Бајден оптужен је за "језиво" понашање према девојчици коју је прозвао током своје посете војној бази у Вирџинији.

Џо Бајден. (Фото: Јутјуб)

Главни заповедник војске, 78-годишњи Бајден баталио је написани говор и обратио се девојчици која иде у основну школу. "Много ми се допадјау твоје шналице", рекао је Бајден девојлици која је седела поред позорнице. "Кажем вам, док је гледам, изгледа као 19-годишњакиња док сети ту као дамица, са прекрштеним ногама", наставио је Бајден свој бизарни говор.

Снимак Бајденовог узнемирујућег говора објављен је на друштвеним мрежама и изазвао је згражавање многих. "Ваш председник, народе... постоји разлог зашто га не пуштају да говори", навео је један корисник.

"Да је ово Трамп рекао, нашло би се на насловној страни Њујорк тајмса и била бил главна вест на ЦНН-у", додао је други.

Било је оних који су покушали да га одбране. "Он је друштвено неприлагођен. Труди се да буде фин али оно што је за њега невино је за друге 'Ух шта??'", навео је један корисник.

Бајден има историју бизарних коментара на рачун девојака и жена.

Прошле године на Флориди, председник је групи младих плесачица поручио: "Вратићу се и желим поново да видим ове прелепе младе даме, желим да их видим како плешу када буду четири године старије".

Онда је 2019. једној 10-годишњакињи рекао: "Кладим се да си паметна колико си и згодна".

Медији су га више пута снимили како љуби и грли младе девојке и жене на јавним догађајима.

Током његове председничке кампање, три жене су га оптужиле за непристојно понашање на шта је он одговорио: "Током много година јавног рада, безброј пута сам се руковао, загрлио некога и пружио им подршку, утеху и нежност. Никада, али никада, нисам сматрао да се понашам неприкладно. Ако јесам, пажљиво ћу их саслушати. Али то никада није била моја намера".

Бивша запослена у Сенату Тара Рид оптужила га је да ју је напаствовао када је радила за њега 1993. године што је Бајден више пута жестоко демантовао.

"Језиви Џо" моменти

Јануар 2015. Бајден је снимљен како љуби у главу нећаку Мича Меконела, док је њен ујак полагао заклетву за лидера већине у Сенату.

Јануар 2015. Тадашњи потпредседник снимљен је како се нагиње да шапне нешто младој ћерки сенатора Криса Кунса.

Фебруар 2015. Бајден је ухваћен како пипа Стефани Картер док је њен супруг Ештон полагоа заклетву за министра одбране. Због те фотограгфије, медији су га назвали "језиви Џо". Картерова је касније рекла да је фотографија ухваћена ван контекста и да су њих двоје блиски пријатлеји.

Март 2019. Бивша посланица државе Неваде Луси Флорес оптужила је Бајдена да ју је љубио и пипао на догађају 2014.

Април 2019. Д.Џ. Хил је навела да се због Бајдена осећала "врло непријатно" када ју је додиривао у Минеаполису 2012.

Април 2019. Кејтлин Карусо је тврдила да ју је Бајден загрлио "мало превише и предуго" када је 2016. као тинејџерка присуствовала предавању о сексуалном нападу.

Април 2019. Бајден је објавио снимак у коме наводи да је током своје каријере "увек покушавао да одржи људски додир".

"То је моја одговорност, верујем. Рукујем се, грлим људе. Хватам мушкарце и жене за рамена и говорим им да могу све да ураде, без обзира да ли су женско, мушко, стари, млади. Ја сам такав и увек сам се трудио да им покажем да ми је стало до њих и да их слушам", навео је Бајден.

Мај 2019. Бајден је 10-годишњој девојчици рекао да верује да је "паметна исто колико је и згодна".

Март 2020. Бивша запослена у Сенату Тара Рид оптужила га је да ју је сексуално напаствовао у ходнику 2013. Бајден је жестоко демантовао те оптужбе.

Октобар 2020. Бајден је групи малолетних плесачица порулио да ће се вратити и да жели поново да их види кад буду старије. "Враћам се и желим да видим ове прелепе младе даме, желим да их видим како плешу кад буду четири године старије", рекао је он.

На Руднику се спрема катастрофа! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА