Најновије

НАЈШОКАНТНИЈИ СНИМАК ДЕЦЕНИЈЕ: Када је схватила шта је рекао Бил Гејтс- предвидела је још 2019. све ово што се сада догађа (ВИДЕО)

Јутјубом се јако брзо шири видео који је објављен 20. септембра 2019. године, након што су се предвиђања објављена у њему обистинила.

Илустрација (Фото: pixabay. com/ Правда)

Овај видео је снимљен скоро четири месеца раније него што је Светска здравствена организација (СЗО) први пут објавила да је откривена мистериозна упала плућа повезана са корона вирусом која се шири у Вухану у Кини.

Ову објаву са Јутјуб канала Кабин Талк, поставила је жена по имену Клаудија, која је својим пратиоцима рекла: “Планирају пандемију, сигурна сам у то.”

“Пре свега, Бил Гејтс је рекао да ће доћи до пандемије и да ће најмање 38 милиона људи умрети”, додала је.

“Може ли јасније бити, имамо обавезне вакцине за одрасле на дохват руке?” упитао је Јутјубер. 

“Овде смо у овој земљи и ако било где буде пандемије, биће глобално раширена. Да ли знате шта ће се догодити? Све земље ће рећи да морамо заједно деловати (бити дисциплиновани), јер са авионима вируси могу путовати тако брзо, а сви ћемо глобално примењивати ​​исте проклете законе од којих ће бити, обавезне вакцине које ће уносити отрове у наша тела што уопште није доказано да је ефикасно или безбедно.”

Она је напоменула да је Калифорнија законодавцима већ дала овлашћења да имплементирају војни закон, ако се избијање било које врсте пандемије сматра довољном претњом да оправда такав потез.

„Ово ће се догодити глобално ако се не пробудимо“, упозорила је Клаудија. “Искрено, шта још требате да знате?”

„Немамо пуно времена“, прецизно је рекла Клаудија да закључи свој видео. “Одлучите се данас и борите се за своја права.”

Наизглед пророчански Јутјуберка упитала је како би влада могла прописати нешто што носи ризик од смрти, посебно за децу.

Без обзира колико видео снимак ове Јутјуберке осликава јасно стање на половини 2021.године, глобалистичка еугеничарска агенда јавно је изложена деценијама.

САД треба више да размишљају о одбрани, јер тамо руске ракете стижу за само 15 минута. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: nultatacka.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА