Најновије

ЗАХАРОВА ОДЛУЧНО ОСУЂУЈЕ ИНСИНУАЦИЈЕ: Русија не мења став о статусу КиМ, пуштена је дезинформација

Русија одлучно осуђује и одбацује све инсинуације о наводној промени става Москве према непризнавању самопроглашене републике Косово, које су се појавиле након што су двојица сарадника приштинске Канцеларије амбасаде Русије у Србији напустили територију КиМ.

Марија Захарова/КиМ. (Фото: mid.ru)

- Самопроглашене "власти Косова" и снаге које стоје иза њих не престају да врше провокације према руским дипломатама у Републици Србији. Чим су сарадници приштинске канцеларије амбасаде Русије у Србији напустили територију КиМ, организована је била нова провокација – пуштена је дезинформација чији је циљ да се стави под сумњу приврженост Русије резолуцији СБ УН 1244 - написала је Захарова на телеграму.

Она је нагласила да Русија одлучно осуђује "такво деструктивно понашање и одбацује све инсинуације о наводној промени руског става према непризнавању самопроглашене републике Косово".

Раније су приштински медији јавили да су двојица званичника руске Канцеларије за везу у Приштини, која су проглашена за "персоне нон грата", напустила територију Косова и Метохије.

Чувени турски дронови “Бајрактар ТБ2” повучени из Сирије – Постали бескорисни јер су им Руси прочитали кодове! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА