Најновије

"ДВЕРИ" ЗАЛЕПИЛЕ УМРЛИЦУ: Овде почива мутави РЕМ! (ВИДЕО)

У обраћању испред Регулаторног тела за електронске медије, народна посланица Српског покрета Двери, Марија Јањушевић позвала је РЕМ да почне да се бави својим послом, који им је поверила држава, а финансирају га грађани Србије, да забрани емитовање ријалити програма, уведе пристојност и протера неморал из српског медијског простора.

"Умрлица" за РЕМ коју су ставиле "Двери" (Фото: Јутјуб)

У знак протеста због свега наведеног, Марија Јањушевић је након обраћања залепила умрлицу за РЕМ у име свих грађана Србије који финансирају (не)рад овог тела.
Јањушевић је истакла да ће Двери, у супротном, тражити гашење овог неефикасног тела и формирање новог, јер је Народна скупштина поред законодавног и контролно тело, а ту улогу овај режим упорно покушава да поништи и осујети.
- Као мајка, као народни посланик и као забринути грађанин, у име свих родитеља који су од мене тражили да реагујем, прозивам заменика председника РЕМ-а Горана Петровића, чланове Савета РЕМ-а, министра културе и све остале надлежне да преузму одговорност за јавни медијски простор Србије, да предузму све што је у њиховој надлежности да се забрани ријалити програм и уведу садржаји који ће ширити културу, праве вредности и патриотизам – истакла је Јањушевић.

Двери подсећају јавност да се "РЕМ се прогласио ненадлежним за праћење емитовања садржаја у електронским медијима током изборне кампање за председника Србије и на тај начин директно узео учешће у изборној крађи. У ранијим изборним циклусима то је чинио у истој, ако не и већој мери, али не овако очигледно. РЕМ је новцем из буџета који пуне грађани Србије стао у заштиту емитовања скарадних и по јавни морал друштва штетних ријалити програма, не укинувши националну фреквенцију разним емитерима, међу којима предњачи РТВ Пинк, а од преноса отварања Битефа и РТС".
Прочитајте ОВДЕ кога је то Синиша Мали у свом најновијем обраћању оптужио да води кампању против њега?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А шта је Бошко Обрадовић, лидер "Двери" рекао о медијима, заправо већини?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА