Најновије

Главни удар вируса и економске рецесије тек следи: Експерт каже да ће 2021. бити гора од ове године (ВИДЕО)

Пуштање вакцине за ковид-19 неће брзо зауставити пандемију и главни удари вируса али и економске рецесије тек следе у наредној години сматра аналитичар и адвокат Бранко Павловић.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Он је објаснио да је Србија посебно угрожена јер је економски превасходно везана за економију ЕУ која клизи у велику рецесију у коју ће повући и Србију. Павловић каже да Србија није на време обезбедила довољну сарадњу са другим тржиштима и економијама како не би била зависна од ЕУ.

Према његовим речима Србија 2020. годину дочекује са изузетно лошим економским стањем, а да ће се народне године ствари само додатно погршати. Он је рекао да актуелна власт нереално сагледава ствари и шаље лажне поруке о економском расту и просперитету које треба да шире оптимизам код грађана али немају никаквог реалног основа.

Он је детаљно објаснио зашто политика додатног задуживања за враћање старих дугова не може да донесе економски просперитет и да Србија треба да се задужује код Народне банке Србије али да нам то ММФ не дозвољава а режим беспоговорно слуша њихове команде.

Економски експерт тврди да је Србија банкротирала, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА