Најновије

ОН НЕ СПАВА, ВРЕЂАЈУ ГА, СТАЛНО РАДИ, ОН ЈЕ ПРЕДСЕДНИК, А НИЈЕ ВУЧИЋ: Свака сличност је случајна (ВИДЕО)

Јавност на друштвеним мрежама је украјинског председника Владимира Зеленског сврстала у групу несхваћених лидера држава.

Владимир Зеленски (Фото: Председништво Украјине)

На друштвеним мрежама кружи видео прилог у којем се виде тужни изрази лица председника Украјине Владимира зеленског. Док се приказују плачни кадрови шефа украјинске државе, у доњем делу екрана се појављују објашњења зашто је он тужан. Овај видео су наводно објавиле присталице Зеленског.

'’Погледајте те уморне очи. Он ради по цео дан. Скоро да не спава. И народу увек нешто није по вољи. Он је сасвим сам. Издају га. Узимају мито. Организују плаћене митинге. Он нема времена за породицу. Он се разболео. Али он се не предаје. Пробајте да се ставите у његову кожу. То је човек са великим срцем. Он се осмехује кроз бол. За ових годину и по дана је учињено више него што су неки урадили за пет година. На њега сваки дан лете блато и увреде. Он је такође човек и понекад се осећа болно. Њему је сада потребна наша подршка. Владимире Александровичу, Ви ћете сигурно успети'’, пише у опису тужних лица украјинског председника.

Овај опис је можда многе подсетио на председника Србије Александра Вучића, који је  у више наврата изјављивао како скоро да не спава и ради даноноћно, да га стално вређају, да је опозиција потплаћена, итд.

Ко ће да гине за Украјину, сазнајте ОВДЕ,

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА