Најновије

ТЕЛЕНОР: United Grupa наставља са медијским притиском и неоснованим тужбама

- United Grupa наставља да злоупотребљава сопствене медије и државе институције како би извршила притисак на правна и регулаторна тела са јасним и очигледним циљем: да задржи доминантан положај и спречи улазак нове, слободне конкуренције  на тржиште дистрибуције медијских садржаја у Србији - саопштили су из Теленора.

Теленор (Фото: Промо)

Они тврде да је најновија кривична пријава усмерена на прејудицирање одлуке Комисије за заштиту конкуренције, јер уговори још нису правоснажни, нити ће ступити на снагу док Комисија не донесе одлуку.

- Медијску кампању и све легалне и илегалне кораке треба посматрати у контексту чињенице да је Унитед група доминантни пружалац услуга на тржишту дистрибуције медијских садржаја са уделом од 45,5%, и да права на садржаје у свом власништву неосновано одбија да додели било ком другом оператору или конкуренту. Нажалост, оваквим приступом United Grupе ускраћени су једино корисници у Србији. Потпуно неоснована пријава и с тим повезана данашња изјава за јавност представља још једно очито кршење закона од стране Унитед групе и  наша компанија је приморана да у складу са тим адекватно реагује – стоји у саопштењу Теленора.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА