Најновије

"ПОЗИВАМ ЉУДЕ У БОРБУ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВОГ РЕЖИМА!": Млађан Ђорђевић упутио проглас народу!

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић упутио је данас проглас "Обзнана" којим се "позивају грађани да се придруже у борби за ослобођење Србије од режима Александра Вучића". "Позивам грађане да се окупе у народни и надстраначки покрет који се бори за ослобођење од издаје, ослобођење од пљачке и ослобођење од диктатуре", рекао је Ђорђевић, износећи садржај "Обзнане", са скупа на Сувобору, код споменика јунацима Колубарске битке, пренео је тај покрет.

Млађан Ђорђевић. (Фото: ХелмКАст)

Наводећи да се скуп одржава “на светом месту српске слободе – на Сувобору, на годишњицу Колубарске битке”, Ђорђевић је поручио да покрет Ослобођење “управо са овог места, са слободних српских планина, обзнањује подизање слободне Србије”.

Говорећи о непходности да се “смени власт” како би се “зауставила даља пљачка народа” и да би се “очувало Косово и Метохија”, рекао је да “ова земља више нема шта да чека”

“Овде смо код споменика 1.300 каплара, младих хероја који су били последња нада за спас Србије. И данас Србији не требају генерали, већ 1.300 просвећених каплара да поврати наду”, поручио је Ђорђевић.

Он је рекао да се позив грађанима упућује “симболички на Ђурђиц, празник обновљења храма светог ратника Георгија”.

“Србија је одувек била храм слободе – а у тај храм, као што је говорио свети владика Николај, сви морамо узидати по циглу”, рекао је Ђорђевић.

Он је нагласио да ће порука “Обзнане” доћи до грађана путем медија, интернета, али да ће се ускоро наћи и на свакој тараби по селима и градовима широм Србије.

Трамп смењује шефицу ЦИА! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА