Најновије

МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ: Велеиздајник Вучић се 14. децембра одриче Косова, судиће му се! (ВИДЕО)

Имамо информацију да ће од 14. децембра ЕПС препустити Албанцима снабдевање и дистрибуцију струје за север Косова и Метохије, као и трафостаницу Валач, која је најважнија у систему снабдевања. Имали смо увид у званични документ.

Млађан Ђорђевић. (Фото: Јутјуб)

Ово за медије открива Млађан Ђорђевић, лидер покрета Ослобођење и наглашава да је дистрибутор косовских Албанаца, који ће преузети снабдевање, потписао уговор са албанским електро-предузећем, тако да је Вучић предао сву нашу имовину и људе у систем Велике Албаније.

– Све је ово предвиђено још у Бриселском споразуму, али су то сада крили. Сада ће Електропривреда Косова постати званично одвојена од Електропривреде Србије.

Радници у Валачу су добили захтев да се изјасне да ли ће да остану у Електропривреди Србије или ће радити за косовског оператера. То значи да ако не пристану да раде за Албанце, да ће остати без посла. Забринути су и да ли ће им се наплатити некаква струја ретроактивно. Плашим се да ће све ово изазвати нови талас избеглиштва нашег народа са Космета.

Вучић је све атрибуте државе Србије предао албанским злочинцима. Остала је само Електропривреда, а сада је предата и она. Невероватно је да држава ћути о овоме.

Вучић је велеиздајник, а акт издаје не застарева. Одговараћеш кат-тад. Све што је потписао са ратним злочинцима не обавезује овај народ и државу. Поништићемо све оно што је штетно по интересе Србије. Бранићемо своју територију свим средствима – поручио је Ђорђевић.

Шта је још изјавио наш саговорник у ванредном обраћању, погледајте и послушајте у видео прилогу.

Руски ловци почистили непријатеља! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА