Најновије

СТРАШНЕ ОПТУЖБЕ: Вучић знао за убиства али није реаговао (ВИДЕО)

Председник Конзервативног покрета Наши Иван Ивановић каже да хапшењем Веље Невоље криминал у Србији није претрпео никакав ударац и да су на челу српске мафије Александар, Андреј и Данило Вучић. Он је рекао да је Вучић све време знао за убиства клана Веље Невоље, али да је дозволио хапшење само зато што су информације о злочинима испливале у јавност и више није могао да им даје заштиту.

Иван Ивановић (Фото: Хелм Каст)

Ивановић је отворено у емисији говорио о криминалним пословима породице Вучић и СНС-а, начину на који та странка функционише, као и о томе кога све контролишу у опозицији.

Ивановић је рекао да постоји тесна сарадња свих владајућих политичара на Балкану, да они заједно обављају криминалне послове, да Вучић тесно сарађује са Албанцима и да им свима одговара хаос који стварају како би прикривали своје прљаве послове. Он тврди да су Вучић и Додик умешани у заташкавање бројних убистава у циљу заштите њихових сарадника и њихове деце. 

Ко је Вучићев играч у опозицији, које све послове ради Андреј Вучић, на којој локацији се воде поверљиви разговори и договара криминал сазнајте гледајући емисију.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА