Најновије

ТЕШКА ПРОЗИВКА СНС: Престаните са хапшењем лажних дипломаца - остаћете без министара

Полиција је, у сарадњи са Посебним одељењем за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду, ухапсила је јуче 17 особа због сумње да су учествовали у фалисификовању факултетских диплома, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Напредњаци (Фото: Правда/Јутјуб)

Због сумње да су извршили кривично дело злоупотреба службеног положаја ухапшени су Г. К. (48) одговорно лице Универзитета „Унион-Никола Тесла“, као и А. К. (28) и М. А. (35) запослене на универзитету.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело трговина утицајем и фалсификовање исправе ухапшени су полицијски службеници ЛЈ. Н. (42), Д. С. (1992) и Д. М. (49) .

Ухапшени су и А. М. (31), М. Ј. (38), М. Р. (25), М. М. (24), Д. Т. (61), Т. С. (35), И. С. (35), Б. М. (32), Т. И. (72), А. Л. (44) и Н. С. (47) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело трговина утицајем.

Секулише се да су неки од ухапшених функционери СНС, и да је реч о Факултету на коме је студије завршио велики број функционера владајуће странке, али полиција још увек није саопштила пуна имена ухапшених.

На вест о овом хапшењу реаговао је и потпредседник Народне странке и драматург Синиша Ковачевић.

- Престаните са хапшењем лажних дипломаца! Хоћете да останете без Скупштине, без Владе, без милионера, да Тому отерате у затвор Ко да зида бесправно, води јавна предузећа. Хоћете Србију без струје, грејања, без градоначелника. Лакше је поништити дипломе овим будалама који их нису купили – прокоментарисао је Ковачевић у свом стилу.

Извор: Правда/Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА