Најновије

ВУЧИЋ ШТИТИ СВОЈЕ БАТИНАШЕ: То су били гумени чекићи

Сви који су користили чекиће на протесту у суботу треба да одговарају, али нико од оштећених се још није јавио, рекао је председник Александар Вучић данас приликом обиласка радова на Макишу, одговарајући на питање новинара.

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

На питање председнику ко су људи који су користили чекиће у суботу на протесту у Шапцу, Вучић је рекао:

„То су били гумени чекићи. А имали сте људе са правом секиром који су бранили Виолу фон Крамон у Недељицама. Па јел’ секира јача од чекића? Сви који су користили чекић треба да одговарају, али нико се није јавио да је оштећен, а шта је хтео овај са секиром? Да бере цвеће? Дошли људи, не пријављују ништа, а то што је против закона (мисли се на блокаду путева, прим. ур.)…“Е, сад ћемо да блокирамо путеве у Србији, ми смо богови, одлучили смо да блокирамо путеве“. Доведу тешке машине којима блокирају мост, изубијају човека на мртво име и онда кажу „мало смо те изубијали, ти си то заслужио, требало је све да вас побијемо“. Кад сте видели да се неко залетао на опозицију колима“, рекао је Вучић.

Председник је додао:

„Те форе хибридних ратова, то мени немојте да продајете, ја сам ветеран у политици. Да их посаветујем – ви то лепо чините, само немојте да тучете људе. Ја ћу да идем да их сликам свуда по Србији“, рекао је председник.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА