Најновије

ПОТРЕСАН ТРЕНУТАК У ПРОГРАМУ УЖИВО: Водитељка сазнала за трагичну смрт деце, њена реакција све говори (ВИДЕО)

Водитељка аустралијске телевизије АБЦ је током извештавања о трагедији на Тасманији, у којој је погинуло четворо деце, у програму уживо јаукнула када је чула детаље тешке несреће.

Фото: Јутјуб

Четворо малишана је погинуло, а петоро је повређено када је снажан ветар подигао замак на надувавање на ком су ђаци славили последњи дан школе. Деца су пала са висине од 10 метара. Од петоро повређених четворо је хоспитализовано у критичном стању.

Водитељка Патриша Карвелас је током поподневних вести прекинула излагање како би се укључио пренос хитне конференције за штампу полиције на Тасманији.

- Са жаљењем могу да потврдим да је четворо деце погинуло, а четворо је у критичном стању - рекао је новинарима комесар полиције Тасманије Дарен Хајн.

Након што је чула вести, Карвелас, мајка двоје деце, испустила је емотивни уздах - не знајући да јој је микрофон још увек укључен.

"О мој Боже", рекла је тужним гласом, док је слушала страшне вести.

Продуценти су убрзо схватили грешку и искључили њен микрофон. Карвелас је касније на Твитеру поделила срцепарајућу вест и извинила се гледаоцима због грешке.

- Четворо деце је умрло на Тасманији. Не могу то да схватим. Мислим да су ме људи чули, и извињавам се због тога - написала је она.

Многи су јој скренули пажњу на то да не треба да се извињава, и похвалили је због људског одговора на овако страшну трагедију.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА