Најновије

Емил Влајки: Антрисрпски фашизам

(Трећи коментар о Ђоковићевом страдању)

Пише: Емил Влајки

Недјеља, 16. сијечањ 2022.

Био сам се заклео да ни ријечи више нећу написати о Ђоковићу. Јасно рекао у свом првом коментару након његовог притвора у Аустралији и наводне правне битке која се тамо водила, наизглед између извршне и судске власти. Тада сам написао: НЕ СУДИ СЕ ЂОКОВИЋУ НЕГО СРБИНУ И СРПСТВУ.

Након што му је по други пут поништена виза, написао сам: САМО МРТАВ СРБИН ЈЕ ДОБАР СРБИН.

Мислио сам, да ће ме људи озбиљно схватити и да ће увидјети да се сатанизација Срба наставља и да неће престати чак и кад више не буде ни једног јединог Срба у свијету. Добри примјери за то су Хрватска и БиХ Федерација. У Хрватској су Срби сведени на мање од 3%, и што их је мање, антисрпска хистерија је све већа. Иста ствар је у Федерацији. И тамо има мање од 3% Срба, али изгледа да је муслиманима/Бошњацима и то превише.

Код Англосаксонаца, политика и судство чине једно, те су, у случају Ђоковић, извели комедију за свјетску јавност

Елем, поводом коначног одбијања визе Ђоковићу и његове депортације, причам са Гораном који има малу књижару, Романова књига, у којој се могу купити дјела о православљу. Вели он мени како је Ђоковић изгубио битку на суду.

Јеси ли наиван или глуп, кажем му. У бијесу постајем етнорасиста. Само Срби могу вјеровати да се тамо водила нека правна битка између правосуђа и државе. Настављам. Тамо су судство и политика спојени пупчаном врпцом. Извели су комедију за јавност како су, ето, међусобно супротстављени, а циљ им је био да Ђоковића, који је симбол српства у свијету, до краја понизе. Да му докажу да нетко може бити славан, богат и талентиран, али ако је Србин, да је за њих обично ђубре којег ће, када им се прохтије, бацити у канту за смеће. Да Србе по ћефу, по вољи, могу бомбардирати, санкционирати, демонизирати и понижавати

Стварно си глуп када вјерујеш у њихову правичност, посебно англосаксонску (Британија, САД, Аустралија), протестантску. Нису се либили да побију Индијанце и Абориђине и да на тим злочинима заснују своје постојање. Знаш ли да је за вријеме НАТО агресије на Југославију/Србију, 1999. године, 92% бомби било бачено од стране Американаца и Енглеза.

План: Војна окупација Републике Српске и хапшење садашњих власти

Велим Горану, погледај што се догађа у Републици Српској која је хтјела бити слободна. Протестантски Американци су ти који су јој наметнули санкције, а њима се мисле придружити протестантска Велика Британија и протестантски дио Нјемачке, ма како год да се сада политички зове, некадашњег Трећег Рајха.

По мом дубоком увјерењу, а о томе је већ писано прије мене. Овдашњим властима је из Србије речено да се спрема НАТО окупација Републике Српске, а САД командирају војним дијелом те организације, да ће падобранци заузети Бања Луку и затворити члана Предсједништва БиХ из овог ентитета, а можда буде елиминиран тијеком акције, те да га Руси неће спашавати.

У јавности је то представљено: Треба смирити ситуацију, а Српска ће добити и неке паре.

И сада, овај се препао, тко не би, и хоће да порекне све што је покушао урадити на враћању надлежности. Заборавио је на Инцка и његов расистички закон, заборавио је на неправедни Уставни суд гдје сједе тројица антисрпских судаца, а тражи и да се Срби врате у заједничке институције. Англосаксонци су га понизили као и Ђоковића.

Особно мислим, да је то блеф који је дошао из Србије и да му је ОН повјеровао.

Што било да било, има она стара народна: Не вади мач из корица ако га не мислиш употријебити!

БОЖЕ ПРАВДЕ!

Предходне текстове Емила Влајкија читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА