Најновије

Вучић: Срби са Косова и Метохије не желе да трпе терор

Председник Србије Александар Вучић истакао је да се Срби са Косова свакодневно суочавају са проблемима које, како је казао “намећу они који покушавају да отму оно што није њихово и погасе српска огњишта”.

Вучић је на Инстаграм профилу “будуцностсрбијеав” навео да Срби са Косова више не желе да трпе тај терор.

Он је додао да ће урадити све како би се глас Срба са Косова чуо и поручио да ће наставити да се бори за српски народ и Србију.

“Највише од свега, стрепео сам због нашег народа на Косову и Метохији и проблема које им готово свакодневно, већ деценијама, намећу они који покушавају да отму оно што није њихово и погасе српска огњишта. Срби са Косова и Метохије неће више да трпе тај терор. То сви треба да знају и да чују. Зато сам рекао, јасно и гласно, истину о њиховој муци, о немогућем животу и непостојећој слободи. Урадићу све, шта год је потребно, да би се чуо глас Срба. И наставићу, увек и на сваком месту, да се борим за наш народ и нашу земљу. Србија ће победити”, поручио је Вучић.

Председник Србије је додао да је протекле недеље научио пуно током сусрета са норвешким и кинеским партнерима.

“У недељи за нама научили смо пуно од наших норвешких партнера, јачали смо стратешку сарадњу са Кином, са ЕУ смо наставили пут реформи и развоја, радовали смо се заједно са драгим нам пријатељима из Уједињених Арапских Емирата њиховом Националном дану, поносио сам се нашим младим и успешним људима у свету, био сам, и остао, свим срцем уз наше фудбалере”, нагласио је Вучић.

ПРОГНОЗА БИВШЕГ САВЕТНИК ЦИА: Украјина ће бити раскомадана - сведена на територију између Кијева и Лавова

Извор: vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА