Најновије

НЕЧУВЕНО! Сраман потез Циципасовог оца у финалу АО! (ВИДЕО)

Апостолос Циципас, отац Стефаноса Циципаса, обрукао се током финала Аустралијан опена, церемонију доделе пехара није испратио како доликује.

Током свечане церемоније, када су додељени трофеји Ђоковићу и Циципасу, Апостолос се није удостојио да устане, када је цео стадион био на ногама.

Прво се навијачима обратио Циципас, а потом је говор одржао Ђоковић, а Апостолос је све време седео. Нема сумње да му је пораз тешко пао, али је његово понашање нечувено.

Мада, можда Циципасовом оцу није било добро,мада није ни аплаудирао Новаку када је дигао пехар и хвалаио Стефаноса. 

- Новак је један од њих, гледао сам га када сам био дете, волим како изводи ствари на терену са својом игром. Али, он је дефинитивно то заслужио са толиком посвећеношћу, толиким професионализмом, то је аларм за буђење за мене да урадим исто, могу само да учим из тога, да искористим то за своје добро и драго ми је да имам прилику да то искористим. У данашњем времену, са друштвеним мрежама и свим вестима и информацијама које можете да искористите, ово је најбоље време да играте тенис - поручио је Стефанос после меча, док је Ноле посетио на  пријатељство Срба и Грка.

- Воле бих да кажем нешто за Грчку и Србију. Ми смо мале земље које немају тениску традицију, мислим да ово значи за било ког младог тенисера који овог гледа и сања да буде овде. Сањајте велико, усудите се, немојте да вам било ко одузме снове, небитно је одакле долазите. Што сте у већем минусу, што имате горе детињство, снажнији сте. Стефанос и ја смо доказ. Не допустите да вам неко одузме сан, заливајте то као цвеће. Сањајте велико, јер можете да успете - одржао је Ноле емотиван говор.

Украјинци прешли Дњепар? Руси тврде да су их разбили, они да су се утврдили на другој страни

извор:informer

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА