Најновије

ТО СМО ЧЕКАЛИ - НОВАК ЈЕ ОПЕТ НАЈБОЉИ НА СВЕТУ: Не помажу ни америчке забране, Србин је поново засео на трон!

То је то, Новак Ђоковић ће од понедељка поново бити најбољи тенисер на планети! На новој АТП листи која ће изаћи српски тенисер ће имати 7.160 бодова, док ће Карлос Алкараз остати иза њега са 6.780! Млади Шпанац није успео да остане испред најбољег тенисера свих времена пошто је у Мајамију испао у полуфиналу! 

Након што је освојио турнир у Индијан Велсу успео је да на две недеље остане на врху Алкараз, али му је био потребан "Саншајн дабл", тј. да освоји и Мајами како би остао испред Новака и у сезони на шљаци. Ишло му је добро, али га је сада Италијан Јаник Синер избацио у полуфиналу 6:7, 6:4, 6:2. 

После велике борбе у првом сету у коме је Алкараз изгубио гем на свој сервис па успео да се врати деловало је да је Шпанац на корак од победе. Успео је да преокрене и да узме сет у тај-брејку, али је у другом сету одмах Синер започео брејком. Узвратио је Алкараз, али је на крају и други пут Италијан одузео сервис свом ривалу и тако изједначио. У трећем сету је доминирао и тако ће Алкараз на шљаци морати да јури Новака. 

Што се тиче остатка играча они најбитнији су жестоко подбацили у Мајамију и баш су далеко од Србина. Стефанос Циципас је испао у четвртом колу и остао на 5.700 бодова, Каспер Руд је испао у трећем колу и сада је на 5.005 док се Данил Медведев враћа у великом стилу и играће у недељу финале са Синером, а тренутно је пети са 4.750 поена. 

Новак ће у понедељак започети 381. недељу на врху АТП листе и остаће ту неко време. Наредне недеље се тенис не игра, а онда од 10. априла креће Монте Карло на коме Ђоковић једва да брани неке поене, Потом следи "Српска опен" у Бањалуци, па затим Мадрид и видећемо како ће се борба за прво место одвијати у том тесном распореду. 

ПУТИНОВИ "АЛИГАТОРИ" У НИСКОМ ЛЕТУ ПОКАЗАЛИ СИЛУ! Моћни Ка-52 засули украјинска оклопна возила! (ВИДЕО)

Извор: Мондо
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА