Најновије

У суботу прстен око Председништва на Андрићевом венцу: Прозападна опозиција се уплашила због скупа за Косово и Метохију?

Протест Србија против насиља биће одржан 3. јуна, у 18 часова, зато што је то тачно месец дана од трагедије која се догодила у основној школи Владилав Рибникар - саопштио је на конференцији Мирослав Алексић, посланик Народне странке у Скупштини Србије.

Како је рекао на конференцији за новинаре у парламенту, испред Скупштине биће постављена велика бина где ће се обратити жртве насиља али и јавне личности.

- После обраћања, позивамо грађане да направе прстен око Председништва Србије, на Андрићевом венцу. Сви грађани ће имати прилику да Александру Вучићу оставе поруку - рекао је Алексић.

Подсетимо, за петак, 2. јуна, када је најављен протест Србија против насиља, заказан је протест родољуба под именом Стоп насиљу Србима на Косову и Метохији.

Припадници родољубивих покрета су организовали у претходних три дана два скупа најављујући да намеравају у петак да се прикључе грађанском протесту Србија против насиља.

Представници опозиције били су јутрос на састанку са начелником полиције Веселином Милићем како би предупредили могуће инцицденте у петак, због скупа родољуба, а он им је, како је Данас пренео, поручио да нема безбедносне информације о томе да су учесници протеста небезбедни.

Руске снаге успешно напредују у правцу Марјинке, велики украјински губици дуж целог фронта

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА