Најновије

АНДРИЈА МАНДИЋ ПОРУЧУЈЕ: Бранићемо СПЦ животом! Када падне прва кап крви знаћемо ко је одговоран, а онда ће закуцати на врата...

“Спремни смо да испунимо дужност на коју су нас заветовали преци”, изјавио је посланик Демократског фронта Андрија Мандић на седници Скупштине Црне Горе додајући да ће се десити страшне ствари, а када падне прва кап крви, нико неће отићи код Миливоја Катнића или Весне Меденице, него ће закуцати на врата ономе за кога мисли да је одговоран.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Он је позвао Владу ЦГ да повуче Предлог закона о слободи вероисповести користећи тешке речи и претње да ће животима бранити Српску православну цркву.

"Сто хиљада људи је потписало заклетву да ће бранити СПЦ. Више је у Црној Гори закопаног оружја, него по свим касарнама и полицијским станицама. Спремни смо да испунимо дужност на коју су нас заветовали наши преци. Када падне прва кап крви, нико неће отићи код Катнића или Меденице, него ће закуцати на врата ономе за кога мисли да је одговоран и то треба да знају Мило Ђукановић, Душко Марковић и Веселин Вељовић", поручио је Мандић.

Председник Парламента Иван Брајовић рекао је да ће се о Предлогу закона о слободи вероисповести расправљати када он буде на дневном реду.

"Није добро дизати тензије и призивати страшне ствари јер се оне неће ни десити. Када та тачка буде на дневном реду - сви ћемо рећи шта мислимо о томе", истакао је Брајовић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Нова српска демократија поручила Милу Ђукановићу.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА