Најновије

"СРБИ, КОСОВО И ЦРНА ГОРА СУ НЕОСПОРЕНЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ..." Кобијев цитат је сад актуелнији него икад, али са собом крије чудну тајну

Смрт Кобија Брајанта, једног од најбољих кошаркаша свих времена, потресла је цео свет, самим тим и људе у Србији. Већина нас тек сад схвата колико нам је Брајант био драга особа и колико је био фантастична личност. Међутим, не морамо да ширимо неистине...

Коби Брајант (Фото: Јутјуб)

Пре неког времена су неке од угледних српских мим страница пронашле слику Кобија Брајанта како држи три прста и дописали му један цитат о Србији.

"Срби, Косово и Метохија и Црна Гора су неоспорене српске земље, боли ме неправда коју ви проживљавате с обзиром да сам упознао много Срба у НБА лиги", биле су речи које су "додате" Кобију уз слику са три прста, иако их он сам никад није изговорио.

Ово је био симпатичан штос у време када је Брајант био жив, међутим сада је већ крајње неумесно шалити се са његовим непостојећим цитатима, а на интернету овај можемо често видети након погибије. Људи вероватно из незнања деле "Кобијеву изјаву", а чак су се и творци огласили и објаснили пратиоцима да то не би требало више да раде.

Дакле, да, Коби Брајант је био изузетан човек, да га је интересовала светска политика вероватно би стао на страну Србије у којој има доста пријатеља, али Коби Брајант никада није дао изјаве о Косову и о Црној Гори. Надамо се да ће ово бити крај гласина о томе.

Делије на спектакуларан начин дале подршку Србима у Црној Гори. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА