Најновије

ОГЛАСИО СЕ ДФ: Откривено да ли је Мандић заражен короном

У више црногорских прорежимских медија објављене су лажне вести како је председнику НСД и једном од лидера ДФ-а Андрији Мандићу одређена самоизолација по повратку из Републике Српске, саопштио је Демократски фронт (ДФ).

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Још једна лажна вест која се уз то потура јесте да је Андрија Мандић био у Србији, што је још једна ноторна неистина тврди ДФ и додаје да је злоупотреба то што су ЦДМ и други медији објавили негативан тест на корона вирус који је Мандић урадио у Требињу и који је приложио на граничном прелазу полицији и санитетској служби.

- Неко би у нормалној држави одговарао за злоупотребу тог уредног медицинског налаза из граничне санитетске службе и његовог доспећа у медије. Да Агенција за заштиту личних података заиста постоји и да истински ради свој посао она би реаговала промптно на овакву злоупотребу медицинског налаза Мандића - саопштио је ДФ и напоменуо да, што се самог налаза тиче он показује да Андрија Мандић нема корону, али да има "оно што би сваки становник на свету пожелео - антитела која га чине отпорним на овај вирус који је увео свет у тотални хаос".

Колико се режим плаши Фронта и Мандића најбољи је показатељ да прибегавају оваквој злоупотреби његовог теста, као и лажима да је био у Србији и да му је одређена самоизолација, истичу из ДФ.

Добра ствар у овом покушају режимских медија да дискредитују Мандића, истичу у ДФ, јесте у томе што сви они који се у току предизборне кампање буду сусретали са њим, сада могу бити сигурни да им он не може пренети корона вирус.

- Андрија Мандић је, као православни хришћанин, прво захвалан Богу што његов организам садржи антитела која га штите од короне. Сигурни смо да ће од 31. августа, сва Црна Гора имати антитела која ће је штитити од крађе, корупције, криминала и лоповлука ДПС-а и Мила Ђукановића - закључује ДФ.

Американци послали оклопна возила Приштини! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА