Најновије

"ЗАБОРАВИЛИ СУ КОЛИКО СРБА ЖИВИ У ЦРНОЈ ГОРИ!" Мандић револтиран одлуком власти, јавно ударио на Ђукановића!

Да ли би Ђукановић и Марковић прогласили за непожељну особу америчког, британског или немачког амбасадора у Црној Гори због неке изјаве? Да ли би нека од некадашњих немачких многобројних држава, које су у време Бизмарка формирале Немачко царство, поништавала те одлуке, написао је на свом Твитер профилу Андрија Мандић, председник Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта.

Андрија Мандић. (Фото: Јутјуб)

- Да ли би нека од славних италијанских краљевина и кнежевина од којих је уједињењем створена Краљевина Италија потирала вољу својих предака - написао је Мандић.

- Има У Црној Гори, након 100 година од одржавања ујединитељске скупштине српског народа Црне Горе, овдашњи дукљански мозгови су се једини у Европи овако ружно понели према том великом историјском догађају - додаје он.

- То се десило тада и то што неко после 100 година жели да га поништи више говори о дилетантском ревизионизму и жалосном стању духа данашњих острашћених србомрзаца него о најбољој генерацији наших предака која је успела окупити у том времену све Србе у једну државу - пише Мандић.

- Изгледа да су заборавили колико и данас Срба живи у Црној Гори - закључио је он.

Руска и сиријска авијација жестоко бомбардовале положаје џихадиста! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА