Најновије

"ЂУКАНОВИЋ ЈЕ НАЈВЕЋЕ ЗЛО КОЈЕ СЕ ДОГОДИЛО ЦРНОЈ ГОРИ" Момчило Мандић тотално раскринкао Мила и његову владавину

Момчило Мандић, некадашњи министар правде Републике Српске, оценио је да је црногорски председник Мило Ђукановић највеће зло које се догодило Црној Гори.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

Како је навео, он је човек који је након 32 година изгубио власт а да тога није свестан и даје снагу свему негативном што се догађа у ЦГ - раздору међу браћом, међу Црногорцима и осталим народима.

- Он неће да иде са власти већ покушава на све начине својим новцем и положајем, те ауторитетом који има међу народом, да поврати власт јер не може да схвати да ју је изгубио - казао је Мандић, те констатовао да би на сутрашњим изборима у Никшићу волео да победе они које су на власти у ЦГ.

Како наводи у интервјуу за емисију Клуб А са Иреном Татар, читава Херцеговина са зебњом гледа у ЦГ, поготово на изборе у Никшићу и нада се да ће они протећи мирно, да ће народ испољити своју добру вољу и гласати за онога за кога мисли да ће добро водити Никшић и да ће тај део ЦГ бити стабилан.

- Мислим да је ситуација мирнија него што то приказују гласила Мила Ђукановића и она из региона. Није добро да се са границе враћају људи који желе да дођу у Никшић јер се одржавају у Никшићу, као и да се враћају и малтретирају деца која су дошла да помогну ДФ-у јер су то млади људи који су дошли да помогну једној странци у изборном процесу - каже Мандић.

Сматра и да је актуелна Влада ЦГ слаба и наводи да премијера Здравка Кривокапића зову Урош Нејаки.

- Не може он да уради оно што треба и што му је народ поверио. Мило се јесте у почетку мало препао и стао, али када је видео да има простора и могућности да поврати власт, он је почео да делује. Он је пак искусан и има инфарструктуру и мислим да ће бити јако великих турбуленција у ЦГ у скорије време - поручио је.

Мандић напомиње да мора да се демонтира хоботница Мила Ђукановића јер, како каже, што дуже се не мења сва државна инфраструктура, он има велике шансе да врати своју власт, а онда ће настати хаос у ЦГ.

- Мило је човек који 32 година на власти и изгубио је објективан осећај за свој народ, за правичност и за реалност, и чини све да поврати извршну власт. Он тако и као нека бабетина иде и трача о Србији, јако ружне ствари говори, што је недостојно председника једне државе - рекао је.

Поводом изјаве Миодрага Даке Давидивића да је председник Србије Александар Вучић наручио његово и убиство Јоаникија, Мандић каже да је Дака будала.

- Он је десет година по Србији радио и био заштићен и била му је Србија мајка када је имао проблеме у Црној Гори, у Никшићу. Вучић се притом не бави тиме и не знам зашто би било ко у Србији направио било шта лоше Давидовићу. Врло је интересантан његов преображај. Знам да је био кум покојном Момиру Булатовићу, крстио му сина под Острогом, велики противник Ђукановиће политике...Поставља се питање како се преобратио и постао пријатељ Мила Ђукановића. Давидовић је, да подсетим, био министар трговине у Херцеговини када је почео рат у БиХ и имао је поверење херцеговачког народа да покушава да снабдева народ потрепштинама. Када човек изађе из неке анонимности, па се почне бавити политиком у осмој деценији, онда неке ствари изађу на видело. Народ се сети, па га питају Херцеговци где је 4.000 тона жита које је пребацио из Хецеговине у Никшић, где су хиљаде тона алуминијума, на који начин је направио везу док је био министар преко Шћепан поља до Сарајева, када је био рат па су пролазиле високоакцизне робе...Миодраг се добро обогатио, имућан је човек. Ово што је сада радио јер га је београдска опозиција узела под своје и преко Григорија довели до Мила Ђукановића, за шаку долара се продао. А ако буде требало заједно ће са ДПС-ом покушати на направи власт у Никшићу. Он неће помоћи ниједном народу у НИкшћу, он ће покушати да помогне да се врате Мило и ДПС, што је за неверовати - оценио је Мандић.

Додао је да Мило са својим сарадницима покушава да направи ситуацију "што је горе то је боље".

- Наставља да свађа свој народ и покушава чак да доведе до грађанског рата. Притом, стално говори да је Србија у деведесетим годинама, а баш да видимо како. Српски председник иде у посету Кини, Русији, Меркеловој, председнику Француске, направио је одличне односе с Мађарском и решио проблем мађарске мањине у Војводини, иде у посету Албанији и с Рамом прави Мали шенген, контактира са свим државама, док Мило може само у комшилук да оде. Па да видимо где је Мило био последњих годину дана. А Србија и њен председник праве 5 ковид болница за годину дана да лече свој народ, праве пруге, ауто-путеве...- навео је Мандић.

Ко су прави владари Украјине? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА