Најновије

У филму "Жив човек" Ђуричку поверена главна улога: “Ово је прича о збуњеном средовечном човеку који се и даље тражи"

После успешне премијере на овогодишњем Фесту, домаћи филм "Жив човек", редитеља Олега Новковића и сценаристкиње Милене Марковић од 20. маја стиже и на редовне биоскопске репертоаре.

Фото:Промо

Доживите на великом платну ову дубоко емотивну причу о животу, коју су нам на посебан и искрен начин дочарали глумци Никола Ђуричко, Нада Шаргин, Бојан Жировић, Јана Бјелица, Филип Хајдуковић, Ива Милановић, Тања Бошковић, Бранко Цвејић, Миодраг Крстовић, Марта Бјелица, Соња Колачарић, Ивана Вуковић, Стефан Трифуновић и други.

Главни глумац Никола Ђуричко је за улогу Игора Ђелића Ђеле награђен „Београдским победником” за најбољу мушку улогу у Главном такмичарском програм Феста. Жири је његову креацију оценио као „јединствени глумачки израз којим нас води кроз катарзу главног лика користећи цео глумачки хабитус: од суптилних средстава па све до унутрашњих тектонских промена - смрти и њене победе”.

Редитељ Олег Новковић је о филму "Жив човек" рекао: “Ово је прича о збуњеном средовечном човеку који се и даље тражи, о човеку који је и даље младић и биће младић до смрти и после смрти. Ово је прича о тренутку после буђења из смрти, где тај човек одлучи да прихвати свој живот и да га да другима.”

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА