Најновије

АЗЕРБЕЈЏАНСКА ВОЈСКА ДИВЉА У КАРАБАХУ: Отворили ватру на село (ВИДЕО)

Азербејџанске оружане снаге пуцале су на село Тагавард у Карабаху, рекао је заменик начелника села Севак Хачатрјан за Спутњик Јерменија.

Азербејџанска војска (Фото: Јутјуб)

„Пуцали су из положаја прекопута у башти“, рекао је Хачатрјан.

Према његовим речима, није било жртава. Становници села још увек нису пронашли трагове муниције, али су око 9:30 - 10:00 сати пуцали у правцу села. Тада је све било мирно.

Треба напоменути да су се у селу Кармир Шука (Црвена чаршија) поред Тагаварда, на главном путу којим азербејџанске колоне пролазе кроз Шуши, становници окупили да разговарају са мировњацима.

Како је шеф заједнице Нарек Атајан рекао у интервјуу за Спутњик Јерменија, разлог спонтаног окупљања људи било је понашање Азербејџанаца када су колоне пролазиле кроз село.

„Разговарали смо са мировњацима да би још једном требало да упозоре Азербејџанке да их мало „обуздају“, како би могли лако да прођу. На пример, нису снимали телефонима “, рекао је Атајан.

Речено је да су раније азербејџански војници извикивали увредљиве изразе и показивали непристојне гестове у јерменским насељима у Нагорно-Карабаху.

О звецкању оружјем на јерменској граници прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА