Најновије

КНЕЖЕВИЋ ЖЕСТОКО НАПАО КРИВОКАПИЋА: Одузећемо сву имовину Мила Ђукановића (ВИДЕО)

Данашњи "премијерски сат", када премијер Здравко Кривокапић одговара на питања посланика отпочео је оштром полемиком са послаником ДФ-а Миланом Кнежевића, који га је питао да ли има сазнања о деловању Стевана Симијановића у Црној Гори.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

"На основу ваше изјаве од 25. марта о Стевану Симијановићу да 'уопште није опасан као што се представља, али је пустио мамац на који је неко успео да се упеца', интересују ме ваша сазнања о његовим контактима у Црној Гори, улози у формирању владе чији сте премијер и на чему се заснива ваш јавно изнесени став о том лицу", било је питање за премијера.

Кнежевић је навео да је све мање оних који су гласали 30. августа, а још мање оних који су 4. децембра дигли руку за њу.

"И даље ме питају да ли је могуће да су у овој влади они који су гласали ДПС. Питају ме да ли је могуће да је главни преговарач са ЕУ била саветница Душка Марковића. Потрошио бих цели дан кад би набрајао како је освежило као у Сахари. Ја желим да поручим да се Мило Ђукановић никад више неће вратити. Ја вам гарантујем да се Мило Ђукановић више неће вратити", навео је Кнежевић.

Он је позвао да се конфискује сва имовина Ђукановића и да се стави у буџет.

"Да ли су разне чајанке амбасада допринеле да имамо овако лоше резултате од 4. децембра. Ова влада је НВО 'Не дамо Црну Гору' и ГП УРА", поручио је Кнежевић.

Показао је и слику Симијановића и навео да је он учествовао у формирању владе и избацивању ДФ-а из ње.

"У његовом језику се може виђети минђуша. Као да је обожавалац ових што су победили на Евровизији, али нешто не воли ДФ. Овај млади господин је разговарао са највећим званичницима у влади и безбедносном систему. Он је допринио да ДФ не буде у влади. То је моја обавеза да свим грађанима саопштим. Кад се појавио овај модерни човек и објаснио да ДФ не може бити део владе?", упитао је Кнежевић.

Он је позвао Кривокапића да иду на полиграф и докаже да се није виђао са Симијановићем.

"Стеван Симијановић није учествовао у формирању владе, а њу сам одабрао само ја", поручио је премијер Кривокапић одговарајући на питање Кнежевића.

Премијер Кривокапић је казао да кад слуша Кнежевића мисли да се ради о литералном делу а не о излагању и посланичком питању.

За Кривокапића је, рекао је, индиректно то да Кнежевић као члан скупштинског одбора за безбедност поставља питање о Симијановићу јер је одржано контролно саслушање о овој особи.

"Ваше питање представља позив да одајем тајне податке, али ја то не могу сада одати. Једино што могу да кажем да нико без ја лично није одабрао ову владу. Разговарао сам са многим институцијама и представницима али Симијановић није учествовао у формирању владе", навео је Кривокапић.

Кнежевић је, међутим, тврдио да се Кривокапић виђао са Симијановићем.

"Хоћу да одемо на полиграф и поднећу оставку ако будем лагао, а и вас позивам да учините исто. Кад мало боље изанализирате Симијановић се само није виђао са ДФ-ом и Демократама....", рекао је.

Кривокапић је на то казао да не може да схвати ове констатације, те оптужио ДФ да му смешта афере.

Кривокапић је поново негирао да се састајао са Симијановићем и оптужио ДФ да покушава од 4. децембра да окрене народ против владе.

"Ни један поступак неће проћи. Знам да сте ви направили аферу и ову и око цркве. Истина побеђује, а не ваше инсинуације. Ви у овом тренутку помажете ДПС-у", казао је Кривокапић.

На ту тврдњу поново је оштро реаговао Кнежевић, који је рекао да је управо премијер који је уживао у свим благодетима током власти ДПС.

Да ли ми нешто дугујемо Немачкој, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА