Најновије

ШАРИЋ ИЗЈАВОМ НАПРАВИО ХАОС, ПА СЕ ДОХВАТИО И ФАТЕ: Србија никад неће бити довољно мала да за Запад не би била велика (ВИДЕО)

Хрватски историчар Горан Шарић изјавио је да је рушење православне цркве у Коњевић Пољу провокација Срба.

Шарић (Фото: Јутјуб)

"Сулудо је рушење православне цркве. Због чега се руши православна црква? Није могла она жена (Фата Орловић) узети милион и по евра које су јој нудили?", питао је Горан Шарић на ТВ Рас.

Хрватски историчар тврди да су Срби стално мета провокација, те навео пример и неправедних пресуда Хашког трибунала, као и нон пејпере којима се тражи да се Србија одрекне својих терориторија.

Горан Шарић је истакао да то све Србе буди и да многи Срби постају свесни да Србија никад неће бити довољно мала да за Запад не би била велика, а да "јадници на Балкану не схватају да је само јака Србија гарант јаких осталих земаља на Балкану".

сторичар је однос Запада у односу на ове просторе, упоредио са приступом колонизатора у Африци када сва племена уједине против најјачег.

Лажна вест да је умрла Фата Орловић

На друштвеним мрежама се ширила лажна вест да је преминула Фата Орловић која је изазвала бројне реакције. Ипак, Фата Орловић је жива и ван животне опасности.

Павковић открио шок детаље Слобиног транспорта за Хаг. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА