Најновије

"СРБИ ГА ДОВЕЛИ НА МЕСТО ПРЕМИЈЕРА, А ПОДРЖАВА НАПАДЕ АЛБАНАЦА" Српска листа реаговала на Кривокапићеве изјаве

Српска листа оценила је данас да црногорски премијер Здравко Кривокапић пружа подршку албанским политичарима који ових дана нападају Србе и ту странку и указује да је захваљујући српским гласовима дошао на место које тренутно има, а да сада хоће да завади Србе.

Здравко Кривокапић. (Фото: Влада ЦГ)

- Иронија је да исти тај Здравко Кривокапић, који се декларише Србином и православцем, бар формално, никада није реаговао на десетине напада на Србе, њихову имовину или Српску православну цркву. Још горе, он настоји да завади Србе, по истој матрици коју је користио Ðукановић, или који данас користи Рада Трајковић - саопштила је Српска листа.

Та странка оцењује и да није ретка ситуација да из Црне Горе високи званичници комуницирају само са албанским политичарима, али јесте ретка, како кажу, да се ти званичници као Кривокапић истовремено сматрају Србима, а за Србе на Космету не маре.

- Ипак, наглашавамо да српски народ и Српска листа знају да храбра и Његошева Црна Гора нису исто што и Здравко Кривокапић, и да је Ристо Јовановић, који је ухапшен јер је бранио монахињу само један од поносних Срба Црне Горе - навела је Српска листа у саопштењу.

Премијер Здравко Кривокапић оценио је раније данас забрињавајућим то што, како је рекао, одређени политички кругови очекују од њега, а имају већи утицај да преко Српске листе (СЛ) реше проблем ухапшеног Подгоричанина на Газиместану и дођу до истине.

Уместо тога, казао је Кривокапић "одмах су оптужили премијера да има неке везе на Косову".

Бајден издао наредбу, ракете поново падале по Сирији и Ираку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА