Најновије

ДА ЛИ СУ КРИВИКАПИЋЕВЕ ЋЕРКЕ УГРОЖЕНЕ У СРБИЈИ? МУП објавио саопштење

Министарство унутрашњих послова саопштило је да је проверама утврђено да не постоје конкретна сазнања о могућем угрожавању безбедности ћерки председника Владе Црне Горе Здравка Кривокапића.

Здравко Кривокапић (Фото: Влада ЦГ)

С обзиром на то да је, како се наводи, реч о штићеним личностима у Црној Гори, српска полиција предузима мере њиховог обезбеђења док бораве у Београду и са ћеркама Кривокапића има редован телефонски контакт. 

Наводи се и да се ћерке премијера Кривокапића до сада полицији нису пожалиле да се осећају угрожено у Србији.

"Напомињемо да је полиција након вербалне ноте Амбасаде Црне Горе у Београду којом је затражено предузимање мера на њиховој безбедности, поново разговарало са ћеркама црногорског премијера и полицијским службеником Министарства унутрашњих послова Црне Горе и нико од њих није изнео конкретна сазнања о могућем угрожавању њихове безбедности", наводи се у саопштењу МУП-а.

Истичу да је Министарство унутрашњих послова, такође, од надлежних безбедносних служби затражило мишљење и да је након провера констатовано да не постоје конкретна сазнања која би указала на могућност угрожавања њихове безбедности.

"Србија је безбедна земља и полиција је ту да брине о безбедности сваког грађанина. Сматрамо да је неозбиљно и тенденциозно да уколико се осећају небезбедно, ћерке црногорског премијера то прво саопште медијима, а да притом не обавесте полицију", додаје се у саопштењу.

Како је уништен протекторат у БиХ, прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА