Најновије

АБАЗОВИЋ: Нити имам шта против пописа, нити мислим да треба да се одлаже

Поводом питања везаног за попис становништва у Црној Гори, лидер Грађанског покрета УРА и потпредседник Владе ЦГ Дритан Абазовић рекао је да нема ништа против да се одржи, ако сви могу да заврше свој посао.

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

„Нити имам шта против пописа нити мислим да треба да се одлаже, то што је предложио ДФ није први пут да имају те наступе, то је њихов политички став. Усвајање предлога закона ће бити један од низа корака који треба да се предузму да се попис одржи. Ако сви могу да одраде свој део посла немам ништа против“, истакао је Абазовић након конференције за медије у оквиру појекта „Разговори у друштву – социјални дијалог за бољу будућност“.

Подсетимо, Абазовић је пре пар дана казао да попис у Црној Гори не може бити организован до краја године, јер за то нема техничких услова.

Криминалци више немају никакво упориште

Када је у питању хапшење огранка шкаљарског клана који је осумњичен да је припремао ликивидацију специјалног тужиоца Миливоја Катнића и његовог заменика Саше Чађеновића, Абазовић каже да је то само почетак акције.

„Ово је и даље само почетак. Ја сам врло задовољан, мислим да ћемо те активности имати и током јесени. Што се тиче Црне Горе криминалци више овде немају никакво упориште- казао је он.

Коментаришући то што је претходно на догађају саопштио да ће се залагати за повећање плата у здравству Абазовић каже да није из сектора финансија али да оно што треба да ураде јесте да стабилизују систем и побољшају здравство.

Да ли ће Грчка признати независност Косова, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА