Најновије

АБАЗОВИЋ ЗАГРМЕО: Неће бити рушења Владе!

Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је данас да нема разлога за стрепњу да ће доћи до рушења црногорске Владе.

Дритан Абазовић. (Фото: Јутјуб)

Он је за Euronews Srbija рекао да ће владајућа коалиција превазићи и ову кризу и додао да је све у вези са устоличењем митрополита црногорско-приморског Јоаникија, када је дошло до нереда на Цетињу, спроведено перфектно.

Своју ранију изјаву да ће оборити владу, ако буде смењен министар полиције Сергej Секуловић, а што је најавио премијер Здравко Кривокапић, он је назвао упозорењем.

„Не бих ту реченицу или ту изјаву доживео злонамерно, како год ме може да интерпретира било ко, било како, тако да, то је нешто што је врло прецизан и јасан став био у почетку. Ја сам молио садашњег премијера, тада, пре него што смо саставили Владу и навео шта су црвене линије за грађански покрет Ура, све што се тиче националних интереса Црне Горе“, рекао је Абазовић.

Како преноси РТЦГ, додао је и да су, због грађана, тада рекли да нема говора о преиспитивању независности Црне Горе, њеног европског пута, регионалне сарадње, чланства у НАТО и грба.

„Све то није такнуто, на сву срећу, и један од тих сегмената је био сектор безбедности. Дакле, ако неко жели да оде ван онога што је био споразум, онда не може адресирати одговорност на некога ко је то јасно навео пре него што смо тај договор имали“, рекао је Абазовић.

Суспендовани пилоти који су одбили да превезу митрополита Јоаникија и патријарха Порфирија на Цетиње!! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА