Најновије

ИЗДАЈНИК И НАТО ЛОБИСТА О ВИДОВДАНУ: Никада се у победи не узнети нити у поразу клонути

"Никада се у победи не узнети нити у поразу клонути", навео је лидер СПО и додао да Видовдан сведочи да немудро разметање победама може да одведе у пораз, али и да сваки пораз, разумно прихваћен, носи у себи семе победе.

Фото: Јутјуб

“Многа историјска збивања у српском народу дешавала су се на Видовдан, али тај дан је себе овенчао Косовском битком 1389, поразом који је вековима био национални жалац победе”, навео је Вук Драшковић у изјави упућеној Тањугу, а поводом славе Српског покрета обнове.

"Косовски еп и мит, као посрбљена Голгота, трајна је победа духа над силом и живота над смрћу. Изабравши Видовдан за своју славу Српски покрет обнове никада није и неће славити тај велики дан као симбол свесног слома народа и државе, жртвовање земаљске Србије ради "небеске". Видовдан нам, због горког историјског искуства погрешних избора и одлука, налаже да се увек боримо за оно за шта се морамо и можемо изборити, да подносимо оно што не можемо изменити и мудрост да разликујемо оно што можемо од оног што не можемо", поручио је Драшковић.

Како Чанак ботује и лобира пуном паром прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА