Најновије

ТУЧА У СНС: Песнице, разбијени телефони, псовање мајке бугарске, афера са малолетницима...

Након што се прексиноћ догодио инцидент у просторијама месног одбора СНС на Леденој стени у Нишу, а Милош Банђур, високи локални функционер ове странке негирао је да је нанео повреде Марку Симову, члану нишког СНС, своје виђење дао је и повређени. Обојица тврде да нису криви те оптужују другог да је виновник догађаја. У њихове приче помиње се и градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

СНС (Фото: Јутјуб)

Симов каже да је преко Вибер групе био позван на тај састанак омладине, али није присуствовао јер га како нам је објаснио, та тема није интересовала.

- Док сам стајао напољу, прошао је Банђур и уредно се јавио. Размишљао сам и одлучио да му кажем, шта сам чуо о њему. Пришао сам му и дискретно рекао, али је почео да виче и псује ми мајку бугарску. Тада сам извадио телефон и рекао му да то понови док снимам, што је он и учинио, али ми је узео телефон и разбио га - почиње своју причу повређени Симов.

Додаје да је након тога он узео Банђуров телефон и поломио га, а овај му је задао неколико удараца. На крају је Симов отишао, прво кући, затим и код лекара.

За то време, Банђур је пријавио инцидент полицији, па су обојица дали изјаве.

На наше питање да ли ће да тужи Банђура за повреде, Симов каже да ће видети.

Током дана он је на свом Фејбук профилу написао објаву у којој је изнео низ оптужби на рачун Милоша Банђура који је био градски већник, затим заменик градоначелника, те народни посланик и сада одборник у нишкој Скупштини. Између осталог, јавно га је питао "да ли је икада имао сексуалне односе са малолетним лицима и зашто га толико мучи никад изашла афера 'Сокобања'", те "да ли је тачно да му је рекао да је Александар Вучић купио орден Александра Невског за 3 милиона долара а његов пријатељ Боботков носио новац" и да ли икада у његовом присуству рекао да су његове изјаве руским медијима освета Александру Вучићу "зато сто га је ставио на 158. место на листи за народне посланике" и да њему "председник не сме ниста јер зна ко стоји иза њега".

Са друге стране Милош Банђур тврди да је Симов све измислио и да мисли да иза свега стоји градоначелница Драгана Сотировски са којом је раније имао сукобе мишљења.

- Када сам пролазио да уђем у просторије, стајао је напољу, али му се нисам јавио, јер је раније због инцидента који је направио одлучено да га избегавамо. На страначкој слави је направио хаос, претукао једну жену и поломио врата главом. Нисмо то пријавили, како не би нарушили углед странке, али је у централи сугерисано да се дистанцирамо до њега, што сам и учинио. Тај случај није пријављен полицији - каже Банђур зашто се није јавио Симову у пролазу.

Додаје да му је током састанка Симов пришао, почео да га псује и виче на њега, затим и прскао боцом са алкохолом по глави.

- Наставио је и даље са тим сценама, те ми поручио да је "она одлучила да ме политички убије и да сам ја политички мртав", мислећи на Сотировски, јер је употребио и неке изразе које смо претходног дана Сотировски и ја разменили у порукама. Терао ме да га ударим, ударио ме у леђа пар пута и на крају ми узео телефон. То је све учинио пред свима, па изашао напоље. Вратио се одмах и тражио да му дам шифру од телефона, а како ја то нисам учинио, он га је разбио - тврди Банђур.

Када се Симов удаљио, он је позвао полицију.

- Што се тиче сада тих његових наводних сазнања и питања упућених мени, нећу да коментаришем, јер он то сада намерно преусмерава пажњу са онога што се јуче десило - прокоментарисао је Банђур оно што стоји у Симовој објави.

И он, на наше питање да ли ће да тужи Симова, каже да не зна и да ће сачекати тужилаштво да утврди чињенице.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА