Најновије

Навијачима дељени леци против геј параде на дочеку кошаркаша!

БЕОГРАД - На дочеку кошаркашке репрезентацију Србије у Београду, вечерас су окупљенима дељени леци против Параде Поноса која би требало да се одржи 28. септембра.
Позвали навијаче против геј параде (Фото: Твитер)

Позвали навијаче против геј параде (Фото: Твитер)

На Твитеру је објављена фотографија летка с позивом да на "Православну литију против 'геј параде' ", а за "опстанак темеља здраве духовности отаџбине наше", треба "донети иконе, крстове и заставе Србије". У летку се позива на "Провославни марш против геј-параде", заказан за 27. септембра у 17.00 у центру Београда, дан уочи Параде. Како је наведено, "литија" ће почети код Саборне цркве, кретаће се до Скупштине и Владе Србије, а затим натраг, до Саборне цркве.
Прочитајте још:
Летком се најављује да ће на дан Параде поноса, 28. септембра, бити приредјен "мирни, али одлучни протести", такође у центру Београда, да би се "одложило зачињање непристојног, саблазног таласа геј-лудила које би да потопи корене моралног и биолошког битисања Срба". Испод текста, који се завршава паролом "Геј срамоту никада у јавном животу", потписан је "Сабор србске светосавске слоге", а линк за сајт на интернету (www.истинољубље.цо.нр) носи ознаку пацифичке Републике Науру. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА