Најновије

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ МАЈКА ТАЈСОНА: Био сам силован као дете

Иако га многи сматрају насилником, јер у рингу, али често и ван њега, улива страх свима који се нађу лицем у лице испред њега, Мајк Тајсон имао је веома тешко детињство у крају у којем је живео.

Тајсон (Фото: Јутјуб)

Тајсона је отац напустио док је ишао у основну школу, да би у 16. години доживео велику трагедију када је за само неколико месеци остао без мајке и сестре.

- Никада мајку нисам видео срећну због мене и због ствари које радим. Знала ме је само као дивље дете које трчи по улицама и долази кући с новом гардеробом за коју је знала да је нисам платио. Никада нисам добио прилику да причам с њом и упознам је. Професионално, то није имало никакав утицај на мене. Али ме је сломило на личном и емотивном плану - рекао је Мајк у једној спортској емисији, а потом открио трауматична искуства из ране младости, које како он тврди није имало утицај на њега и његово одрастање. Мајк Тајсон годинама је чувао језиву тајну. Када је био дете један мушкарац га је силовао, што је на њега оставило озбиљне трауме и последице: 

- Био сам дечак. Он је био старији човек. Тукао ме и сексуално злостављао. Никад га након тога нисам видео, нити сам коме причао. Кад сам смогао снаге да то урадим, рекли су ми да то не значи да си мање мушкарац јер се догодило. Није ми нелагодно него то је само нешто што се догодило. Није имало велик утицај на мој живот. То сам пребродио током својих боксерских дана- отктио је је Тајсон у интервјуу за једне америчке медије.

Најбоље нокауте у 2020. години погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА